1. Inregistreaza-te pe Rezo! Se rezolva in 30 secunde: e nevoie de nume, username, email, parola, tipul contului (daca sunteti Cumparator, Agent, Dezvoltator sau altceva) si codul anti-spam. Felicitari si bine ai venit pe Rezo!
  2. Iti completezi profilul pentru a putea profita din plin de facilitatile oferite de Rezo. Ca si cumparator trebuie sa bifezi ce vrei sa cumperi (2 camere si 3 camere, de exemplu), unde anume (bifeaza principalele tale zone de interes) si eventual daca vrei sa dai alte detalii (lange parc, cu sala de fitness, prin rate dezvoltator). Daca vrei poti completa si datele de contact. Toate acestea iti vor lua cam un minut, dar dupa aceea vei gasi in coloana din dreapta sus proiecte si oferte selectate de Rezo care corespund criteriilor stabilite de tine. Agentii si dezvoltatorii specializati in anumite zone pot completa si ei in mod similar profilul cu mentiunea ca ei vor bifa ce contine in mod curent portofoliul lor/ proiectul lor.
  3. Explorati Recenziile, acestea sunt descrieri scrise de editorii Rezo despre proiectele existente. La fel uitati-va si la Proiecte, aici gasiti ansambluri rezidentiale inscrise in general de Dezvoltatori (sau de catre echipa Rezo folosind informatiile de pe site-ul proiectului respectiv). Apropo, daca sunteti Dezvoltatori (sau Agent imobiliar cu exclusivitate pe un proiect) puteti crea pagini de prezentare pentru proiect (exista un buton Adauga proiect in coloana din stanga pentru aceasta).


  4. Uitati-ve peste wall/ news feed, aici apar stiri, oferte, informatii despre proiectele introduse de useri, sau despre Recenziile publicate de cei de la Rezo. Este simplu, e ca pe Facebook sau LinkedIn. Daca gasiti ceva de interes dati Like sau Share sau, si mai bine, dati click pe numele celui care a publicat-o. Veti vedea activitatea lui pe Rezo si daca vi se pare de interes conectati-va cu el. Astfel veti fi la curent cu tot ce publica pe viitor aceasta persoana.


  5. Intrati pe Harta, aici veti gasi toate Proiectele si toate Recenziile existente pe Rezo. In plus in coloana din dreapta veti gasi o lista cu zonele din Bucuresti si agentii care au oferte pe aceste zone. Dati click pe agentii activi pe zonele voastre si conectati-va cu ei pentru a nu rata nicio oferta a lor.
  6. O retea sociala functioneaza eficient cand exista multi utilizatori activi. Pentru a va ajuta sa ii invitati veti gasi in coloana din stanga jos niste butoane din care puteti invita colegii, partenerii de afaceri, clientii si chiar si prietenii pe Rezo. Cei care vor aduce cei mai multi noi useri vor primii premii! (Apropo in coloana din stanga exista butoane pentru a explora membrii retelei sau prietenii vostri)
  7.Noi va ajutam sa realizati tranzactii imobiliare, cum ne ajutati voi pe noi? E simplu, prin feedback-ul vostru care ne va permite sa ne amelioram. Pentru aceasta folositi formularul de feedback din coloana din dreapta jos. Va multumim si asteptam reclamatiile voastre Smile


  8. Nu stiti ce sa faceti acum? In coloana din dreapta aveti o zona care va va reaminti ce trebuie facut pentru ca totul sa fie ok. Nu va descurcati sau aveti o problema? Folositi formularul de contact accesibil printr-un link in subsol.
  9. Acum un punct important pentru Agenti si Dezvoltatori! Va voi prezenta sistemul de hashaguri (acestea sunt niste cuvinte, niste etichete care au in fata #), sistem care similar cu cel din alte retele sociale. Doar ca Rezo se bazeaza pe el pentru a propune Cumparatorilor ofertele si statusurile voastre. Daca voi folositi anumite hashtaguri iar cumparatorii au in profil bifate intentii de cumparare similare atunci Rezo va recomanda ofertele voastre Cumparatorilor. Mai mult, Agentii care vor pune hastaguri de zona (#militari, #BucurestiiNoi etc) vor aparea pe Harta ca avand oferte pe zonele respective. Atentie: Hastagurile nu au spatii (#3camere, #IancuNicolae, #langaParc) si e indiferent daca folositi minuscule sau majuscule. Vom dezvolta in scurt timp un sistem care va sugereaza hastaguri, pana atunci puteti consulta aici lista lor
  10. Inca un punct de interes pentru Dezvoltatori, cum adaugam un proiect pe Rezo? In coloana din stanga exista un buton: Adauga Proiect. Se alege Proiect Rezidential, apoi in pagina urmatoare se pune pe harta locatia si se da save. Se completeaza numele, datele de contact, descrierea. Si desiguri hastagurile ca sa putem sugera proiectul respectiv cumparatorilor potentiali (conform celor povestite mai sus: hastaguri de zona, hastaguri cu toate tipurile de proprietati existente in ansamblu, hastaguri cu detalii). Se adauga poza/ se uploadeaza. Este gata! Vom reveni ulterior cu instructiuni mai detaliata.