Dupa 10 ani de experienta in internetul imobiliar .ro am lansat prima retea de socializare din imobiliare din Romania. Aceasta isi propune sa aduca impreuna pe principalii actori ai pietei imobiliare: Cumparatori, Agenti imobiliari si Dezvoltatori, aducand valoare adaugata pentru fiecare dintre ei.


Cumparatorii vor gasi pe Rezo principalele proiecte imobiliare din piata (de la cele mai vechi pana la cele recente), dar si pe Agentii imobiliari activi in sectorul rezidential al pietei. Dezvoltatorii vor putea sa isi inregistreze gratuit proiectele rezindetiale pe Rezo si sa interactioneze cu clientii lor potentiali. Agentii imobiliari vor posta ca pe Facebook sau Linked in oferte si vor se vor impune ca agenti activi pe zonele in care sunt specializati.


Mai mult Rezo are un sistem inovativ de matching cerere-oferta care va stimula interactiunea dintre cumparatori si vanzatori. Astfel pentru cumparatorii care si-au completat profilul Rezo le selecteaza si propune oferte personalizate si proiecte rezidentiale compatibile cu intentiile de cumparare declarate.


Astfel Rezo este mai mult decat o simpla retea de socializare, este o reala platforma de networking facilitand interactiunile din cadrul pietei rezidentiale. De unde si sloganul nostru Rezo.ro : real (estate) networking.


Mai multe detalii aici.