Numar de telefon:

+40 729 100 003

Te intereseaza acest proiect? Da-i Like!
Despre Ansamblul Rezidential Greenfield din Bucuresti
Gandit special pentru altfel de bucuresteni, GREENFIELD iti propune echilibrul perfect intre o viata mai sanatoasa si una dinamica, urbana, tipica unei capitale europene. Locuitorii din GREENFIELD fac mai multa miscare, respira aer mai curat si se trezesc dimineata in fosnet de frunze si triluri de pasari pe fundal.
PRIMA FAZA a proiectului GREENFIELD, dezvoltat in perioada 2006 - 2008 si vandut in proportie de 99%, se intinde pe o suprafata de 10 ha si cuprinde 34 de vile si 680 de garsoniere, apartamente cu 2 camere, 3 camere si apartamente cu 4 camere in blocuri cu 2 si 3 etaje. In cele 5 cartiere - Rubin, Topaz, Blue, Onix si Quartz - locuiesc deja peste 1.500 de „altfel de bucuresteni”.
A DOUA FAZA a proiectului a demarat in iunie 2014 cu primele 9 blocuri din cel de-al 6-lea cartier, Salcamilor, fiind urmate in 2015 de altele 9. Pana la finalul anului 2015, aici isi vor gasi caminul alti peste 1.500 de bucuresteni, gata sa se integreze in comunitatea din inima padurii, in locuinte cu finisaje moderne, de la cele mai vandute apartamente de 2 camere si 3 camere pana la apartamente cu suprafete generoase, apartamentul de 4 camere.
In urmatoarele 18 luni este planificata dezvoltarea zonei GREEN CLUB in suprafata de 10.400 mp, care va oferi locuitorilor servicii si facilitati recreative complete, incluzand un SPA, piscina acoperita si descoperita, terenuri de tenis, terenuri de sport, gradinita, restaurant, supermarket si banca. Toti locuitorii din GREENFIELD vor avea acces, indiferent de tipul de apartament achizitionat, de 2 camere, 3 camere sau 4 camere.
Facilitati in GREENFIELD: campus Avenor College, bancomat, minimarket, locuri de joaca, teren de baschet, farmacie, terasa. Accesul in complex este securizat.
Dezvoltatorul proiectului, IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari de pe piata din Romania, cu o experienta de peste 20 de ani in constructia si dezvoltarea de proiecte imobiliare rezidentiale si de birouri. Infiintata in 1991 prin subscriptie publica, din anul 1996 compania a fost cotata la Bursa Romana de Valori Bucuresti. In anul 2006 actiunile companiei au promovat la categoria I a Bursei, devenind astfel primul reprezentant al sectorului de dezvoltare imobiliara si constructii listat la bursa.
Pe parcursul celor peste 20 de ani de existenta, compania IMPACT a inregistrat numeroase succese:
16 ansambluri rezidentiale
Peste 2000 de unitati livrate
peste 330.000 mp construiti
Peste 100 de distinctii obtinute
Extindere la scara nationala - Bucuresti, Constanta, Oradea, Ploiesti.