Ten Blocks este un altfel de cartier. Am lăsat blocurile gri și aglomerația în urmă și am creat un cartier căruia să îi poţi spune acasă, în zona de vest a Bucureștiului, Militari. Spații verzi, locuri de joacă, parcare pentru tine și vizitatori și, mai ales, apartamente finisate în care te poți muta imediat. Și pentru că ştim cât de important este spaţiul pentru tine, nu am făcut niciun compromis din acest punct de vedere. Orice apartament ai alege, vei avea loc pentru familia, prietenii, hobby-urile şi pasiunile tale.
În Complexul Rezidențial Ten Blocks vei găsi 10 blocuri complet finisate care însumează 420 de apartamente de 2 și 3 camere și 34 de garsoniere spațioase, cu suprafețe construite între 42,16 și 192,72 m2. Accesul se face pe bază de cartelă magnetică, iar complexul este supravegheat permanent. În cadrul complexului vei găsi alei pietonale, spații verzi și spații de joacă pentru copii.
Cu o experiență de peste 16 ani, Comnord și-a câștigat un binemeritat loc I pe piața construcțiilor din România. Au contribuit la aceaste rezultate parteneriatele cu SC Procema SA, SC Girueta SA, Lafarge-Comnord, dar mai ales calitatea ireproșabilă a proiectelor realizate cu succes de-a lungul timpului: ansamblul rezidențial Washington Residence, Băneasa Residence, Sediul Petrom – Dorobanți, Hotelul Golden Tulip – Victoriei, Centrul Comercial Jolie Ville, showroom-birouri Citroen, modernizarea și renovarea Hotelului Howard Johnson și multe alte ansambluri rezidențiale de lux.