Numar de telefon:

0728.163.213

Te intereseaza acest proiect? Da-i Like!
Cea mai bună alegere din Sectorul 6!
Pentru că îţi oferim o poziţionare de excepţie
Complexul este situat la intersecția a două bulevarde importante din București: bulevardul Timișoara și bulevardul Lujerului.
Ajungi repede oriunde vrei
Ai multiple căi și o mulțime de mijloace prin care poți să ajungi rapid și ușor atât în cartierele Drumul Taberei și Militari, cât și în centrul și în afara orașului.
Bulevardul Iuliu Maniu are trei benzi pe sens și îți asigură accesul facil către centrul orașului, zona de nord a capitalei și autostrada A1: București-Pitești.
Bulevardul Timișoara are două benzi pe sens și îți permite și el să faci legătura ușor cu centrul capitalei.
Tramvaiele 41 și 35 și autobuzul 137 te așteaptă chiar la ieșirea din complex.
Stația de metroul Lujerului este la 5 minute, la fel sunt și liniile de autobuz 336, 136, 236, precum și troleibuzele 61 și 62.
Ai acces la o mulțime de instituții de învățământ
Poți să-ți alegi școala favorită dintre școlile generale 117, 142, 156, toate aflate în apropiere.
Poți să alegi dintre licee cu profile diferite: Liceul Teoretic Grigore Moisil, Liceu Economic C. C. Kirițescu sau Liceul Tudor Vladimirescu.
Ești aproape de Universitatea Politehnica București, una dintre o universitățile de prestigiu din România.
Paradisul cumpărăturilor te așteaptă
Ești în zona cu cea mai mare concentrație de centre comerciale, mall-uri, hypermarketuri și supermarketuri din București.
Plaza România Mall e la 3 minute de tine (dacă mergi încet), Cora Lujerului e la 5, AFI Cotroceni este și el tot la 5 minute distanță. La 7 minute distanță găsești Auchan Drumul Taberei, iar la 10 minute centrul comercial Orhideaa, care include și Carrefour.
Sportul dă tonusul…
În parcul Politehnica găsești terenuri de tenis acoperite, terenuri de fotbal cu nocturnă și terenuri de baschet.
…natura vine cu starea de bine
Grădina Botanică te va uimi cu nenumăratele soiuri de plante și copaci, iar Parcul Drumul Taberei cu cea mai modernă arhitectură peisagistică din București.
Confortul unei vieți moderne îți e la îndemână
În prima fază a proiectului ai la dispoziție 289 garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere.
Toate garsonierele și apartamentele beneficiază de o compartimentare inteligentă și eficientă, menită să pună în valoare destinația specifică a fiecărui spațiu din locuință.
Copiii, dar și adolescenții, vor și trebuie să se joace, așa că am prevăzut în plan un loc de joacă care-i va ține ocupați ore în șir, în fiecare zi.
Vrei o bancă, un copac, un petec de iarbă? Acum sunt literalmente lângă tine. Adică imediat ce ieși din scara blocului, pentru ca Gran Via Park îți oferă cel mai mare parc privat din București. Iar asta nu este tot, pentru că Gran Via îți oferă și alte spații de relaxare și recreere.

Preturi promotionale pentru lansare!