`
Numar de telefon:

0728114700

Te intereseaza acest proiect? Da-i Like!
Hashtaguri:
Ansamblul Trapezului Residence 3 Proiect Pallady - str Aleea Mizil nr 58 ( punct reper Pallady - Reprezentanta Opel GTT ), este rezultatul experienței dobândite cu ajutorul proiectelor anterioare pe parcursul anilor,fiind atenți la ceea ce își doresc cu adevărat clienții noștri.Comunicând cât mai mult cu dumneavoastră,ascultând ceea ce v-ar plăcea si va doriti; să facem,sa gasiti si sa primiti putand la final ca va simtiti acasa.Astfel putem afirma că proiectele pe care le dezvoltăm sunt ca și create chiar de mâinile dumneavoastră.Trapezului Residence 3,reprezintă conforul, spațiul, libertatea, siguranța și liniștea, necesare atât din punct de vedere structural, cât și din punct de vedere al vecinătăților pe care le doriți.
Ansamblul Trapezului Residence 3 Proiect Pallady - str Aleea Mizil nr 58, va fi format din doua imobile avand o dezvoltare pe verticala P+E1+E2+E 3 Mansardat, a cate 30 de unitati locative in fiecare imobil.
Etajul 3 Mansardat va beneficia ca masura protectiva, de placa din beton armat, rolul acesteia fiind de bariera termica . Deasupra acesteia fiind podul liber cu aceelasi carcater protectiv.
Primul imobil de apartamente are termenul de predare catre viitorii locatari Septembrie 2016.
Lucrarile celui de al doilea imobil vor incepe in cursul lunii August 2016, avand ca termen de predare catre viitorii locatari Ianuarie - Februarie 2017

Mereu am incercat sa ne perfectionam raspunzand intotdeauna pozitiv la dorintele clientilor nostri, in acest fel noul proiect Trapezului Residence 3, este primul nostru proiect in care apartamentele au locurile de parcare asigurate.
Imobilul este amplasat in zona metroului 1 Decembrie 1918 ( Trapezului 1100 m – 8-13 minute de mers pe jos ) , reper Th Pallady - Reprezentanta Opel GTT si la o distanta de 3-5 minute minute (600 m) de mers pe jos pana la statia RATB I.O.R 2 ( Tramvai 27; 23, 40) .

Structura de Beton armat, compusa din: Lamele, stalpi grinzi si plansee.
Inchideri perimetrale ( Compartimentare perimetrala) efectuata din zidarie de caramida 25cm x 30cm placata la exterior cu polistiren 10 cm si tencuiala decorative pe baza de silicon , la interior tencuiala mecanizata urmata de gletuire clasica .
Inchideri interioare (Compartimentare interioara) efectuata din zidarie de caramida 11.5cm x 40cm tencuita mecanizat ( inclusiv tavanele) urmate de glet clasic.
Bransament individual cu contract pentru fiecare apartament : energie electrica , gaz
Bransamentul imobilului pentru apa menajera va fi efectuat contractual pe imobil ( urmand a fi preluat contractul de catre administratia ce se va infiinta ). Fiecare apartament va avea contor individual ( apometru ) pentru a putea fi individualizat consumul .
Instalatii electrice efectuate din cupru, Fiecare apartament este prevazut cu prize, intrerupatoare si comutatoare, ventilator in baie , interfon .
Instalatii sanitare efectuate pentru scurgeri tevi de PVC . Instalatiile sanitare efectuate pentru aductiunile de apa menajera din PPR . Fiecare apartament va fi dotat cu centrala termica proprie .
Finisajele interioare apartament ;
- Pereti vor fi tencuiti si zugraviti cu vopsea lavabila de culoare alba pe pereti si tavan
- Gresie, faianta, parchet in bugetul alocat
- Usi Metalice de acces in apartament.
- Usi de interior Bella Casa
- Usa metalica prevazuta cu broasca si vizor la intrarea in apartament
- Ferestre si usi balcoane termopan PVC), fixe si mobile cu deschidere pe 2 directii, Salamander 7 camere si feronerie Roto.
- Reteaua de apa si canalizare va fi asigurata de Apa Nova, reteaua de gaz de Distrigaz, reteaua electrica de Enel. Urmand ca fiecare viitor proprietar sa inchee contracte de furnizare a utilitatilor cu fiecare companie.
- Fiecare apartament este contorizat individual ( Apa, Gaze Naturale, Electricitate).
- Instalatia electrica pentru iluminat compusa din prize, intrerupatoare si comutatoare pentru fiecare incapere;
- Instalarie sanitara si obiecte sanitare, prize pentru telefon, cablu TV si internet
- Instalatia termica functionala compusa din centrala termica individuala functionala pe gaz, traseele termice configurate din materiale de ultima generatie (PPR) amplasate in sape, si radiatoare din otel cu robinete dispuse in general sub parapetul ferestrelor

- Interfon la scara

Locuintele vor fi livrate la un nivel de echipare calitativ inalt de finisare si echipare.

Facilitati ansamblu
Imobill cu dezvoltare P+2+ Et 3 Mansardat.
Imobilele sunt construite pe structura din beton armat compartimentarile perimetrale cat si cele interioare executate din caramida tencuita.
Risic seismic redus, grad 9 pe sala Richter.
Izolare termica.
Holuri aerisite Iluminare prin lampi cu senzor de miscare.
Furnizori de telefonie, internet si cablu TV.
Internet prin fibra optica, telefonie si televiziune analog/digital
Racodare la canalizare si apa (Apanova Bucuresti).
Racordarea la reteaua de Gaz (GDF SUEZ), fiecare apartament va avea contract individual cu furnizorul.
Racordare la reteaua de electricitate (Enel), fiecare apartament va avea contract individual cu furnizorul.
Parcare 1 loc pentru fiecare apartament, asigurata.

Facilitati vecinatate ansamblu